Diffusé par Adcash

YENİ EKLENEN FİLMLER

Tum Filmler

Aynalar 1 Turkce izle – Mirrors 1 (2008)


Ben Carson (Kiefer Sutherland) onceleri hayati yolunda giden bir polis memurudur. Meslektasi olan NYPD polisini yanlislikla vurmasinin uzerinden yaklasik olarak bir yil gecmistir ve bu kaza hem isine mal olmus hem de alkol ve ofke problemini dogurmustur.

Ben, durumunun ailesi ve cocuklari acisindan da dayanilmaz hale gelmesiyle ablasinin yanina, Queens’e, yerlesir.

Hayatini bir duzene sokup, ailesini bir araya getirme konusunda iyiden iyiye umitsiz hale gelir ve Mayflower adli alisveris merkezinde gece bekciligi yapmaya baslar. Bir zamanlarin zenginlik ve ihtisam sembolu olan magaza, bircok masum insanin hayatina mal olmus buyuk yangin sonrasi batmis bir hayalet gemiden farksiz haldedir.

Magazadan arda kalan urkunc goruntuler arasinda devriye gezen Ben, Mayflower duvarlarindaki sus aynalarla ilgili bir gariplik sezer. Aynalar uzerinde yanip sonen isiklar arasinda Carson korkunc goruntulerle karsi karsiya kalir.

Aynalar gecmise dair korkunc goruntulerle dolu olmakla beraber, gercekleri de carpik bicimde gostermektedir. Aynadaki goruntusu iskenceye ugramakta olan Carson’in bedeni aciyi, iskenceye gercekten maruz kalmiscasina hissetmektedir. Eski polis Ben, kendisini birden icindeki seytanlarla ve goruntusu tutsak alinip kaslarinin kasilip vucudundan kanlar akmasina, nefesinin daralmasina sebep olan goruntulerle bogusurken bulur.

Ben’in sempatik ama kuskucu kardesi Angela (Amy Smart) bu garip “kabus”lari kardesinin stresine ve kazadan dolayi kendisini suclu hissetmesine baglar. Fakat NYPD’de sozde medikal arastirmaci olarak calisiyor olan, bosandigi karisi Amy (Paula Patton) daha da acimasiz davranacaktir. Kocasinin kararsiz davranislarindan korkmaya baslamistir artik ve bu korku aileyi ondan daha da uzaklastirir.

Hayatlarinda birden daha da korkutucu seyler belirir; gunluk yasamlarini da mahveden, aynalarin arasinda hapsolmus yansimalar… Mayflower’da aniden ortaliktan kaybolan bir gorevlinin izlerini surmeye baslayan Carson, olaylarin gordugu seylerle baglantili oldugunu dusunmeye baslar ve fark eder ki seytani ve ruhani bir guc kendisini ve ailesini tehdit etmek uzere aynalari bir yol olarak kullanmaktadir.

Ailesini bu beladan kurtarmak icin aynalarin arkasindaki sir perdesini cozmek zorunda olan Carson, simdiye dek gorulmus en korkunc sey olan bu gucu yenmek icin karisi Amy’i de ikna etmek zorundadir…

Koyuperde iyi seyirler diler.
Tür: 480p, 720p, Gerilim, Gizem, Korku, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2008, Amerika, Romanya
IMDB Puanı: 6.1/10
Yönetmen: Alexandre Aja
Oyuncular: Aida Doina, Amy Smart, Cameron Boyce, Darren Kent, Erica Gluck, Ezra Buzzington, Ioana Abur, Jason Flemyng, John Shrapnel, Josh Cole, Julian Glover, Kiefer Sutherland, Mary Beth Peil, Paula Patton, Tim Ahern
ÖNEMLİ NOT: Değerli film severler sizden rica ediyorum,filmi izledikten sonra sayfanın altına inip film hakkında iki satırda olsa lütfen yorumlarınızı yazınız.Şimdiden Teşekkür Ederim
Aynalar 1 Turkce izle – Mirrors 1 (2008) Reviewed by Unknown on 17:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIRBu Webte Kaliteli Film İzle © 2014 - 2015
Powered By FİLM İZLEME SİTESİONLİNE FİLM İZLE ANA SAYFA

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.